Utilizare webmail

Feb 13, 2015

Cateva informatii utile pentru utilizatorii de webmail.
Adresa de webmail este https://webmail.intrasys.ro . Se va folosi adresa de mail completa, pentru nume si parola aferenta.
Interfata va ofera cateva informatii care nu sunt disponibile pe clientul de desktop sau cel de telefon:

Screen Shot 2015-02-13 at 12.49.30

In meniul din stanga este afisat spatiul pe disc utilizat de casuta de mail si spatiul maxim alocat (2G). Un progres bar va indica si visual spatiul ocupat. Cand nu mai este spatiu disponibil, nu se mai pot primi/trimite mailuri, de aceea rugamintea noastra este sa arhivati/curatati periodic casuta de mail.

De asemenea, in meniul de Options, optiunea de Change Password va permite schimbarea parolei contului de mail. Tot aici se pot creea reguli (Message Filters) care se vor aplica si pe aplicatia de desktop si pe cea de mobil.

Screen Shot 2015-02-13 at 12.49.42

IMPORTANT:

Pentru activarea mesajelor de raspuns automat, procedura este urmatoarea:

  • din clientul de desktop sau din cel de telefon (nu e posibila activarea optiunii din clientul web)  se va trimite un mail la [adresa personala] + autoresponse@domeniu.ro cu subiectul si mesajul ce se doreste ca raspuns automat. De exemplu, pentru activarea unui mesaj de concediu pentru utilizatorul Daniel Tiganas, el isi va trimite un mail la adresa daniel.tiganas+autoresponse@intrasys.ro , cu subiect “Out of the Office” si continut “I will on vacation from 01.01.2011 to 03.01.2011. Thank you”. Un utilizator nu poate activa autoresponse pentru alt utilizator. 
  • serverul va trimite un mail de raspuns care confirma activarea mesajului de raspuns automat.
  • pentru dezactivare, se va trimite din nou un mail la aceeasi adresa, [adresa de mail]+autoresponse@domeniu.ro. Serverul va trimite un raspuns automat care confirma faptul ca mesajul automat a fost dezactivat.

 

Categorii Noutati